MULTI+ schroeven, houtschroeven getekend voor Stafa

June 15, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Nederlands bedrijf Stafa (www.stafa.nl) levert aan industriële eindverbruikers een compleet pakket aan hoogwaardige standaard bevestigingsmaterialen. Stafa vroeg aan 3D-tekenatelier om een enkele houtschroefen gedetaileerd uit te tekenen en te visualiseren. Deze renderings worden later gebruikt voor marketingdoeleinden. Enkel voorbeelden van complexe schroeven met vierkantvormige draad of nog andere complexe eigenschappen.

 

Please reload

Featured Posts

Theater stoel Grand Theâtre de Rabat (Zaha Hadid Architects)

September 23, 2015

1/7
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square