top of page

Diensten die wij u kunnen aanbieden:

Productontwikkeling en Design :

Wij tekenen niet enkel uw ideeën. Wij kunnen ook meedenken en uw idee omzetten naar een technisch haalbaar en  esthetisch product. Door onze jarenlange ervaring als productontwikkelaars voor  verschillende bedrijven, hebben ook een goede kennis van de gangbare productietechnieken.

2D- en 3D-tekenwerk:

Wij zetten uw idee, schets of papieren plan om in een digitaal 3D-model. Hiervoor gebruiken wij Solidworks, een 3D-CAD pakket. Vanuit dit 3D model zorgen wij ook voor de nodige werktekeningen, samenstellingstekeningen en 2D-formaten (bv DXF) die nodig zijn om uw product te kunnen produceren.

Visualisaties/animaties:

Eén van onze specialisaties is het maken van foto-realistische product visualisaties en animaties, die  u voor marketing doeleinden kunnen gebruiken. Wij leveren kwalitatieve renders op PSD of Tiff-formaat. 3D-tekenatelier werkt samen met grafische ontwerpers zodat we ook  een volledig afgewerkt product kunnen leveren zoals een catalogus of een bedrijfsbrochure

technische documentatie en handleidingen:

Nadat uw product op de markt is, heeft de gebruiker een duidelijke handleiding nodig.  De productiearbeider heeft nood aan duidelijk instructieplannen, zodat er geen vergissingen gebeuren. Een installateur moet weten wat hij moet doen op de werkvloer en heeft een installatieplan nodig. Dit kan een gedrukt document zijn. We maken ook digitale, interactieve handleidingen die geïntegreerd kunnen worden op de website van de klant.

Productiebegeleiding prototype/kleine series:

Nadat uw product ontworpen is, kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte toeleverancier/onderaannemer om uw project te realiseren.

Door een jarenlange ervaring in de markt beschikken wij over een uitgebreid netwerk van toeleveranciers.

Advies en begeleiding bij het gebruik van Solidworks:

Door onze uitgebreide ervaring met Solidworks kunnen wij u ook begeleiden zodat u uw 3D-CAD software optimaal gebruikt en rendeert zoals u het gewenst had.

 

Wij beschikken over een eigen Solidworks licentie en een krachtig workstation.

 

bottom of page