Theater stoel Grand Theâtre de Rabat (Zaha Hadid Architects)

September 23, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een Belgische klant tekende wij een theater stoel naar het ontwerp van Zaha Hadid Architects.De stoel is een onderdeel van het ontwerp van het Grand Theâtre de Rabat, dat Zaha Hadid Architects ontwierp voor Mohammed VI de Koning Van Marokko. Wij deden de 3D-modelling en het volledig mechanisch ontwerp van deze complexe stoel, dwz de volledige constructie van de stoel met airco en detailled design van de verschillende onderdelen. 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Theater stoel Grand Theâtre de Rabat (Zaha Hadid Architects)

September 23, 2015

1/7
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square